Відбулося засідання колегії районної державної адміністрації

Сьогодні, 24 червня, під керівництвом голови райдержадміністрації Юрія Раїни  відбулось засідання колегії райдержадміністрації, в роботі якої взяли участь члени колегії, керівники структурних підрозділів адміністрації, керівники підприємств, установ та організацій району.

Під час колегії розглянуто та обговорено ряд питань, найважливіші з яких: про хід підготовки до оздоровчої кампанії 2020 року; підсумки проведення опалювального сезону 2019-2020 років та заходи щодо підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2020-2021 років та інші.

З питанням про формування мережі закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти на 2020/2021 навчальний рік виступила начальник групи по ЦГО відділу освіти Ірина Гапон.

Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи, члени колегії, із врахуванням зауважень, пропозицій та доповнень, прийняли відповідні рішення з кожного із винесених на порядок денний засідання колегії питань.